Ανακοίνωση αποτελεσμάτων 5ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Δ.Σ της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Ν.Ρεθύμνου ’Δίκτυο Αλληλεγγύης’ στην 12/16-8-2013 συνεδριασή του εξήγαγε τα αποτελέσματα της 5ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος έπειτα από σχετική εισήγηση της επιτροπής επιλογής.

Η Α.Σ προχώρησε σε νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους δυνητικά ωφελούμενους λόγω αποχώρησης ωφελούμενου  που είχε ήδη ενταχθεί στην πράξη και δεν υπήρχαν επιλαχόντες για την αντικατάστασή του.

Η πρόσκληση είχε  καταληκτική ημερομηνία την 14η Αυγούστου 2013 και αφορούσε την κάλυψη μιας τουλάχιστον θέσης για το πρόγραμμα κατάρτισης της δράσης 9  το οποίο δεν είχε  υλοποιηθεί ακόμα , με θέμα «Εξειδικευμένες Δεξιότητες Η/Υ», 145  ωρών για 20 ωφελούμενους το καθένα, με πιστοποίηση μέσω αναγνωρισμένων προτύπων πιστοποίησης (ΟΕΕΚ)

Συνολικά υποβλήθηκαν 6 αιτήσεις. Επειδή κατά την διάρκεια της πρόκλησης αποχώρησε και άλλος ωφελούμενος,  το Δ.Σ της Α.Σ ενέταξε δύο ωφελούμενους στην πράξη, ώστε ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων της πράξης να είναι αυτός που αναφέρεται στην Απόφαση Υλοποίησης Με Ιδια Μέσα (δηλαδή 100 ωφελούμενοι)

Η συμμετοχή των επιλεγέντων στις υπόλοιπες δράσεις της πράξης, θα έχει το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο όπως και για τους υπόλοιπους ωφελούμενους που έχουν ήδη ενταχθεί στην πράξη.

Πρέπει να τονισθεί ότι σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο της πράξης δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων των ωφελουμένων. Για αυτό τον λόγο τα αποτελέσματα θα έχουν ως διακριτό στοιχείο μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης του ωφελούμενου, ενώ  οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικώς.

κατεβάστε τον κατάλογο με τα αποτελέσματα

Δημοσιεύτηκε την 16/08/2013

Τα νέα μας

Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων διακρατικής συνεργασίας της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Αλληλεγγύης».
Μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των αποτελεσμάτων της διακρατικής συνεργασίας, θα γίνει σε ημερίδα – ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «Δίκτυο Αλληλεγγύης», την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 19:30, στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου.
14/08/2015
Ανακοινώθηκε νέο πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ
Ανακοινώθηκε με Δελτίο Τύπου από τον ΟΑΕΔ το Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των ΤοπΣΑ και ΤοπΕΚΟ.
23/07/2014
Εκδοση 3ου Ενημερωτικού Δελτίου
Εκδόθηκε το 3ο ενημερωτικό δελτίο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης
09/07/2014
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο στην Ιταλία
Στο πλαίσιο της διακρατικής συνεργασίας του τοπικού σχεδίου δράσης πραγματοποιήθηκε ταξίδι εργασίας στην Ιταλία από τις 13 έως τις 17 Μαΐου....
22/05/2014

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

τοπεκο

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ
«ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ»
ΑΝΩΓΕΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΚΡΗΤΗ
ΤΗΛ : 2834031793
ΦΑΞ : 2834031058
EMAIL :
Υπεύθυνη για πληροφορίες
Εύη Βρέντζου

Επιστροφή στην κορυφή